Taboulé de cuscús amb magrana
Ingredients per a 4 persones
• 250 ml d’aigua
• Una mica de sal si de pebre
• 200 g de cuscús (millor integral)
• 20g de mantega
• 1 ceba
• 4 tomàquets
• 1 pebrot vermell/groc
• Fulles de menta
• 1 magrana
• 2 llimones
• 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
• 50g de panses
Preparació
Posem l’aigua a bullir amb un pessic de sal. Quan l’aigua comenci a bullir, la afegim al cuscús que el tindrem en un bol. L’aigua ha de quedar un dit per sobre del cuscús i ho remenem. Ho deixem tapat i deixem que el cuscús absorbeixi l’aigua durant uns minuts. Hi afegim la mantega i ho remenem bé. D’altra banda, piquem la ceba, el pebrot i els tomàquets en trossos petits. Piquem també la menta i desgranem la magrana. Ja tenim els ingredients a punt i el cuscús fet.
Muntem l’amanida en un bol ampli. Posem la ceba, el tomàquet i el pebrot. Espremem les dues llimones i afegim el suc al bol. Ho barregem, incorporem l’oli d’oliva, les panses, sal i pebre i ho remenem tot. Remenem el cuscús per deixar anar els grans, incorporem la magrana , la menta i ho tornem a barrejar i llest per servir!