Rotllets de col farcits de verdura

Ingredients per a 4 persones:

• 1 col mitjana

• 2 pastanagues

• 1 ceba gran

 • 1 porro

• 150g de bolets

• Oli d’oliva verge extra

 • 1 culleradeta de pebre vermell dolç

• Salsa de soja

• Sal

Preparació:

Escalda les fulles exteriors de la col (les més grans) en una olla amb abundant aigua bullint. Escorre i reserva-les esteses sobre un drap de cuina.

Pica la ceba finament i ofegar en una paella amb oli d’oliva a foc baix.

Trosseja el porro, talla la pastanaga a tires i els bolets a trossos petits. Talla la resta de la col a tires fines.

En una paella, salteja el porro, la pastanaga i els bolets a foc fort durant 1 minut remenant contínuament. Afegeix la col, salteja un minut més i finalment afegeix una mica de salsa de soja i pebre vermell dolç. Barreja i rectifica de sal.

Col·loca en un extrem de cada fulla de col una mica de farciment. Forma els rotllets doblegant els laterals cap a dins. Col·loca’ls sobre una safata amb paper de forn, pinta amb unes gotes d’oli d’oliva i cuina durant 15 minuts al forn preescalfat a 210ºC.