Pizza amb massa de blat sarraí

Ingredients

2 tasses de farina de blat sarraí (280g)

1 cullereta de sal

¾ de tassa d’aigua

Opcions d’ingredients

Salsa de tomàquet casolana. Verdures: pebrot, ceba, carbassó… Proteïnes: ou, tonyina, anxoves, tofu, formatge i després podem afegir altres ingredients que ens agradin: olives, orenga o altres herbes aromàtiques que ens agradin.

Harina de trigo sarraceno

Preparació

Preescalfem el forn a 200ºC. Abocarem tots els ingredients en un bol i barregem amb l’ajuda d’una cullera el principi i després amb les mans fins a obtenir una massa homogènia. Potser necessitis més o menys aigua, així que millor incorporar-la a poc a poc. Si la massa queda molt seca afegiu més aigua i si està molt enganxosa afegiu més farina.

Enfarinem una superfície plana amb farina i estirem la massa amb ajuda d’un corró (rodillo de cuina) fins donar-li la forma de la pizza. Després la col·loquem en una safata amb paper de forn i la posem al forn durant uns 5 minuts (comprovant si està feta). Traiem la massa del forn, col·loquem els ingredients que ens agradin i la tornem a posar al forn fins que estigui llesta.