Taboulé de cuscús amb magrana

Ingredients per a 4 persones

• 250 ml d’aigua

• Una mica de sal si de pebre

• 200 g de cuscús (millor integral)

• 20g de mantega

• 1 ceba

• 4 tomàquets

• 1 pebrot vermell/groc

• Fulles de menta

• 1 magrana

• 2 llimones

• 2 cullerades soperes d’oli d’oliva

• 50g de panses

Preparació

Posem l’aigua a bullir amb un pessic de sal. Quan l’aigua comenci a bullir, la afegim al cuscús que el tindrem en un bol. L’aigua ha de quedar un dit per sobre del cuscús i ho remenem. Ho deixem tapat i deixem que el cuscús absorbeixi l’aigua durant uns minuts. Hi afegim la mantega i ho remenem bé. D’altra banda, piquem la ceba, el pebrot i els tomàquets en trossos petits. Piquem també la menta i desgranem la magrana. Ja tenim els ingredients a punt i el cuscús fet.

Muntem l’amanida en un bol ampli. Posem la ceba, el tomàquet i el pebrot. Espremem les dues llimones i afegim el suc al bol. Ho barregem, incorporem l’oli d’oliva, les panses, sal i pebre i ho remenem tot. Remenem el cuscús per deixar anar els grans, incorporem la magrana , la menta i ho tornem a barrejar i llest per servir!