Rotllets de col farcits de verdura
Ingredients per a 4 persones:
• 1 col mitjana
• 2 pastanagues
• 1 ceba gran
• 1 porro
• 150g de bolets
• Oli d’oliva verge extra
• 1 culleradeta de pebre vermell dolç
• Salsa de soja
• Sal
Preparació:
Escalda les fulles exteriors de la col (les més grans) en una olla amb abundant aigua bullint. Escorre i reserva-les esteses sobre un drap de cuina.
Pica la ceba finament i ofegar en una paella amb oli d’oliva a foc baix.
Trosseja el porro, talla la pastanaga a tires i els bolets a trossos petits. Talla la resta de la col a tires fines.
En una paella, salteja el porro, la pastanaga i els bolets a foc fort durant 1 minut remenant contínuament. Afegeix la col, salteja un minut més i finalment afegeix una mica de salsa de soja i pebre vermell dolç. Barreja i rectifica de sal.
Col·loca en un extrem de cada fulla de col una mica de farciment. Forma els rotllets doblegant els laterals cap a dins. Col·loca’ls sobre una safata amb paper de forn, pinta amb unes gotes d’oli d’oliva i cuina durant 15 minuts al forn preescalfat a 210ºC.