Fruits secs_granel

CusCús amb coliflor i fruits secs

Cuina amb família

Cuscús amb coliflor, pastanaga i fruits secs

Ingredients (2 persones)

• 150 g de cuscús integral
• Aigua
• 1/2 coliflor
• 2 pastanagues
• 1 gra d’all gran
• 1 grapat de sèsam
• 1 grapat de pipes
• 1 grapat de panses
• 1 grapat anacards
• 1 polsi de comí i pebre negre
• Oli oliva
• 1 polsi de sal

Elaboració

1. Primer bullim la coliflor i la pastanaga amb una fulla de lleuré i un polsim de sal.
2. Aprofitem el caldo de la verdura per coure el cuscús. En un bol de vidre on tenim el cuscús i aboquem part de l’aigua on hem fet la verdura. Que quedi el cuscús cobert, un dit per sobre. Ho tapem i deixem reposar uns 2 min després ho remenem i afegim oli d’oliva. Si veiem que encara està una mica cru i que el cuscús ja ha absorbit tota l’aigua, n’afegirem una mica més i ho deixarem tapat i reposar. Ja estarà fet.
3. En una paella posem oli oliva, l’all talladet i afegim el sèsam, panses i les pipes per saltejar-ho una mica.
4. Després afegim la pastanaga i la coliflor (jo ho vaig tallar petit) i ho deixem fer tot junt, perquè agafi gustet. Si cal afegim una mica d’oli i sal.
5. Per últim afegirem els anacards trencats i les espècies. Li donem tres voltes i plat fet!!

Coliflor amb pastanagaPlat acabat