Albergínia

Albergínies farcides de soja texturitzada

Plat vegetaria

Ingredients:

 

- 1 albergínia
- 3 tomàquets
- 1 ceba
- 1 tassa soja texturitzada
- 5 o 6 olives negres sense pinyol
- Pebre negra
- Orenga
- Sal

És una versió d'albergínies farcides fàcil i bastant ràpida de fer. Ens poden solucionar un sopar o les podem fer per dinar combinades amb una amanida o crema de verdures per exemple.

Preparació

- Neteja i talla l'albergínia per la meitat.
- Cuina les albergínies al microones (uns 10 minuts o al forn 20 minuts).
- Amb una cullera buidem l'albergínia.
- Deixem en remull amb aigua calenta la soja texturitzada durant 10 minuts.
- Tallem la ceba i el tomàquet a quadradets i ho saltegem a la paella a foc lent.
- Afegim la carn de l'albergínia i una mica de sal.
- Finalment, afegim la soja texturitzada, olives negres tallades, el pebre negre i l'orenga.
- Quan la bolonyesa estigui llista, retirem del foc i deixem reposar.
- Emplenem les albergínies amb la bolonyesa vegetariana.
- Si voleu les podeu gratinar amb formatge/ pa ratllat.
- Les podem decorar amb orenga o alguna altre herba aromàtica.
- Podem donar-li l'últim punt de calor abans de servir!